Brownies med honung, glutenfriaLen honung gör dessa tungt chokladiga brownies extra oemotståndliga. Du behöver
Gör så här:Smält försiktigt choklad och smör i en tjockbottnad kastrull. Sätt ugnen på 175 grader. Ta kastrullen från plattan och rör ner honungen och saltet i chokladblandningen. Vispa samman ägg och socker till luftig konsistens. Låt chokladblandningen svalna och vänd sedan ner äggen. Smörj en liten långpanna med höga kanter eller motsvarande ugnsform. Häll ner smeten och grädda mitt i ugnen i 40 minuter. Täck om ytan får för mycket färg. Låt svalna och gärna stå i kyl över natten innan du skär i bitar. Servera gärna med bär och glass. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! MorotskakaKlassikerEn god morotskaka är ett måste på caféet. Baka den klassiska morotskakan själv! Varma sopporSnabb ärtsoppaMixat är inte slätstruket! Gör grön ärtsoppa och locka fram smaker på några minuter. Mors dagKlassiska kakor till Mors dagMamma föredrar nog hemgjorda bakverk framför vilken present som helst, inte sant? På faten dukar vi med drömtårta eller en lyxigare rulltårta med romrussin. Små knapriga mandelskorpor varierar och ligger fint bredvid kaffekoppen. Svårare än så behöver det inte vara! Tycker morsan det blir för sötsliskigt? Satsa på en kaffegök, eller för all del irish coffee. Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|