KolabrowniesSegt och gott! Kolabrownies är aldrig fel. Gärna med en god vaniljglass till! Du behöver
Gör så här:Värm ugnen till 200 grader. Smöra en ugnsfast form eller en plåt med hög kant, cirka 20X30 centimeter. Blanda alla torrvaror i en skål. Smält smör, sirap och socker i en kastrull. Låt koka samman så att sockret löst sig och smeten tjocknat något. Ta sedan från värmen, låt svalna något och rör eller vispa i honungen och äggen, ett i taget. Blanda ner torrvarorna och häll smeten i formen. Grädda i cirka 18 minuter i 200 grader, mitt i ugnen. Låt kakan svalna helt innan den skärs i bitar med en vass kniv. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! FrukostbullarHembakad frukost-bulle förgyller hela dagen!Vem vill inte vakna till doften av nybakat bröd? Hembakta grahamsbullar är rätt blandning mellan nyttigt och gott! Laga mer fisk!Mat med gott rykteInte bara nyttiga utan dessutom fulla med smak. Bjud på klassiskt dillkryddade laxkotletter! MorotskakaKlassikerMorötter i kakan är en fin idé som använts långt tillbaka i tiden. Den vitaminrika roten har en sötaktig smak som passar utmärkt till mjuka kakor. En morotskaka blir dessutom saftig och håller sig fint några dagar i kylen. Prova en god morotskaka med choklad. Eller gör en smakrik kaka med mandel och honung. En klassisk morotskaka med glasyr av färskost är aldrig fel! Vill du ha ett lättare alternativ som trots det smakar riktigt bra ska du prova en mager morotskaka. Garanterat god fika! Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|